Nane Waravo

Collega aan het woord

Wie ben je en wat doe je?

Hi! Ik ben Nane Waravo, 26 jaar en in 2021 afgestudeerd aan de opleiding International Business and Languages met een specialisatie in Marketing. Je kan dus wel zeggen dat ik nog een groentje ben in het vak, maar dat maakt mijn functie ook uitdagend én leuk. Momenteel ben ik de marketeer/marketing coördinator van het merk HyCare. Dit houdt in dat alle marketingactiviteiten binnen HyCare onder mij vallen.

Nane

Waarom koos jij voor The Schippers Group?

Het internationale aspect heeft mij altijd heel erg aangetrokken. Ik vind een laagdrempelige bedrijfsstructuur fijn en goed bij mijn werkstijl passen. The Schippers Group kon mij beide bieden. Ik zag een openstaande vacature en die sloot precies aan naar waar ik op zoek was. Door het grote team bij marketing, kan ik er ook enorm veel leren!

Wat zijn je ambities?

Ik wil voornamelijk veel kennis opdoen en dingen blijven doen die ik leuk vind. The Schippers Group geeft mij de ruimte en verantwoordelijkheid om mijn eigen plannen op te zetten en uit te voeren. Niets hoeft te gek te zijn als het goed onderbouwd is, en ze durven ook zeker een gok te wagen

Welk advies heb je voor andere werkzoekende?

Goede arbeidsvoorwaarden en loon zijn natuurlijk belangrijk, maar voel vooral aan of je je goed voelt bij een organisatie en of het past bij hoe je bent als persoon en de werkwijze waar je graag in werkt. Je bent immers meer op het werk dan thuis, dus maak werk ook een beetje je huis!

- Nane Waravo

MME_3758 (1)

Nane Waravo

Marketeer

Meer collega's aan het woord

MME_3312 (1)

Roy Verheij

Adviseur Rundvee

HyCare is ontwikkeld om veehouders over de hele wereld te helpen de hygiëne op hun bedrijven te verbeteren en te waarborgen. Dat is wat mij betreft de toekomst!
Kay Huber

Kay Huber

Teamleider Sales

Mijn functie binnen MS Schippers kun je vergelijken met ondernemen.
MME_3758 (1)

Nane Waravo

Marketeer

Schippers geeft mij de ruimte en verantwoordelijkheid om mijn eigen plannen op te zetten en uit te voeren.
IMG_8131

Meike van Aaken

Systeembeheerder

Overstap van de Zorg naar ICT: een combinatie waarmee ik zowel met mensen als met laptops bezig ben!
Toegestane bestandstypen: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.