Nick Menting

Collega aan het woord

Stage

Vanuit mijn opleiding Mechatronica BOL 4 ben ik bij The Schippers Group stage komen lopen. De vakken die ik kreeg binnen mijn opleiding sloten goed aan op het stageproject. Dit maakte service de perfecte stageplaats om mijn theoretische kennis toe te passen in de praktijk. 

De Research and Development afdeling ontwikkeld technische producten die worden verkocht aan klanten om zijn werkproces te verbeteren. Deze producten kunnen kapot gaan en hebben onderhoud nodig. Daarom is het belangrijk dat producten worden gerepareerd en gereviseerd.. Recent ontwikkelde producten zijn ook nieuw voor de service.. Zij zullen dus kennis moeten vergaren over dit product, zodat zij deze zonder slag of stoot kunnen repareren.. Mijn stageopdracht sluit hierbij aan. Ik heb het reparatieproces inzichtelijk gemaakt door middel van instructies voor het begeleiden en trainen van monteurs. 

Mijn stage bestond uit een interessant en divers aanbod van werkzaamheden. Denk aan het maken van werkinstructies en elektrische/pneumatische tekeningen, het analyseren middels datasheets voor het traceren van eventuele ontwikkelingsfouten, waardoor het probleem erkend en opgelost kon worden. 

Nick Menting

Na mijn stage nog steeds werkzaam bij The Schippers Group!

Na mijn stageperiode en het daarmee afronden van mijn opleiding ben ik met veel plezier blijven werken bij The Schippers Group. Dagelijks nemen wij producten onder de loep ter revisie of reparatie met een leuk team.

Sindsdien zijn mijn werkzaamheden breder getrokken dan alleen het reparatieproces. Ik krijg veel ruimte voor eigen inbreng, verantwoordelijkheden en het verbeteren van processen. In teamverband wordt er gewerkt aan systemen om de workflow te kunnen verbeteren. Deze onderdelen zijn goed voor mijn eigen ontwikkeling, waarbij iedere werkdag nieuwe uitdagingen brengt.

Nick Menting

Nick Menting

Service medewerker

Meer collega's aan het woord

Elwin Bos

Elwin Bos

HyCare Coach

Na een stage binnen The Schippers Group blijven hangen: na mijn diploma uitreiking mocht ik direct beginnen!
Nane Waravo

Nane Waravo

Marketeer

Schippers geeft mij de ruimte en verantwoordelijkheid om mijn eigen plannen op te zetten en uit te voeren.
Meike van Aaken

Meike van Aaken

Systeem beheerder

Overstap van de Zorg naar ICT: een combinatie waarmee ik zowel met mensen als met laptops bezig ben!
Nick Menting

Nick Menting

Service medewerker

Ik krijg veel ruimte voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid en het verbeteren van processen.
Toegestane bestandstypen: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 50 MB.