Online Marketeer

Jouw eigen webshop!

Als Online Marketeer krijg je de volledige verantwoordelijkheid voor de groei van onze webshop. Je wordt uitgedaagd om door middel van creatieve acties én de inzet van online marketing kanalen steeds meer (potentiële) klanten naar de webshop te trekken. Zit je taak er dan op? Nee, zeker niet. Je wilt namelijk ook dat ze een goede ervaring hebben en na die eerste bestelling terugkomen. Daarvoor doe je analyses, haal je feedback op en bedenk je manieren om klanten te reactiveren via het kanaal en de boodschap waarmee jij denkt de meeste impact te maken. Om ideeën voor relevante acties te bedenken krijg je hulp van de E-sales collega’s op de salesafdeling. Daarnaast werk je samen met de landenmanager om de gestelde doelen te bereiken. Ga jij ervoor zorgen dat we marktleider worden met onze webshop?

Area Sales Manager Mexico

Wat als antibiotica niet meer werkt?

Wij zorgen ervoor dat deze vraag geen waarheid wordt! Ons doel is namelijk een wereld zonder AMR. Nu hoor ik je denken: Wat is AMR? Dat hebben we hier piekfijn voor je uitgelegd. Wij zijn The Schippers Group, een familiebedrijf opgericht in 1966. Onze producten en diensten zijn erop gericht om met hygiëne management een gezonde leefomgeving voor dieren te creëren. Ons motto is namelijk “voorkomen is beter dan genezen”. We hebben al flinke stappen gemaakt, maar we blijven groeien! Dit doen we met ruim 500 collega’s in meer dan 40 landen vanuit 12 verschillende kantoren, waaronder ons moderne hoofdkantoor in Hapert. Zoek jij een bedrijf met impact? Welkom bij The Schippers Group!

 • Je zet campagnes op welke je zelf instelt via e-mail marketing, web banners, SEA, social media of andere kanalen. Uiteraard gespecificeerd per doelgroep.
 • Je schakelt met Category Management om akkoord te krijgen op de producten die je in de spotlights wilt zetten en je stemt het grafisch ontwerp af met onze designers.
 • Je zoekt naar kansen om de naamsbekendheid van MS Schippers te verhogen via bijv. persberichten, acties of samenwerkingen.
 • Je doet onderzoek naar interessante zoekwoorden om onze SEA campagnes uit te breiden en meer traffic naar je webshop te genereren. Daarnaast stel je search, remarketing, display en shopping campagnes in.
 • Samen met onze e-mail specialist Bram bedenk je nieuwe ideeën voor het automatiseren van e-mail flows in Selligent (e-mail programma).
 • Je analyseert maandelijks de resultaten van alle acties, promoties en campagnes die je hebt bedacht en bespreekt deze met je leidinggevende in het maandelijks overleg.
 • Je bent creatief, toont initiatief en denkt in mogelijkheden.
 • Je leert snel, bent flexibel en je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen.
 • Je werkt gestructureerd en bent secuur (zodat er geen verkeerde banner online komt te staan).
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in online marketing en je hebt kennis van Google Ads, Google Analytics, E-mail marketing & SEO.
 • Je bent taalkundig sterk en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Wanneer je als Online Marketeer aan de slag gaat, kun je het volgende verwachten:

 • Een mooi salaris afhankelijk van je ervaring (2.600 – 3.000 euro)
 • Een carrière in een familiebedrijf met zekerheid en continuïteit, maar vooral heel veel potentie en een kansrijke toekomst met de wereld als ons werkgebied. 
 • Een werkplek in ons toffe nieuwe pand, op 25 min van Turnhout en 30 min van Lommel, met fitnessruimte én indoor Squashbaan zodat je je collega kunt uitdagen!
 • Iedere dag gratis verse soep en broodjes / salades tegen spotprijzen.
 • Een top werksfeer, met iedere vrijdag een borrel in onze eigen Schippers Bar! Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging vele leuke activiteiten zoals een ski-trip, oktoberfest, beachvolleybal toernooi en een familiedag.

Meer vacatures

Krijg jij geen kriebels van plaagdieren zoals muizen, wespen of vliegen? - Regio Limburg
Word jij enthousiast van verkoop en wil je stage lopen binnen een internationaal bedrijf? Bekijk dan deze vacature Stage Sales Support!
Kun je niet kiezen? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie, dan bekijken we de mogelijkheden voor jou! Klik door om te bekijken hoe dit verder in zijn werk gaat.
Toegestane bestandstypen: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 50 MB.