Adviseur Rundvee

Help jij als Adviseur Rundvee de melkveehouder het leven van zijn koeien met een jaar te verlengen?

Wist jij dat goede hygiëne het leven van een koe met gemiddeld één jaar (!) kan verlengen? Nee? Heel veel klanten ook niet… dat is waar onze kansen liggen. De krimpende veestapel in Nederland en alleen maar groter wordende boeren in het buitenland noodzaken ons innovatief te zijn. Het is zaak om zoveel mogelijk te halen uit de dieren die we nog wel mogen houden. Dat is waar wij onze klanten bij helpen.

Hygiëne is een onderwerp dat lang onderbelicht is gebleven, maar juist daarmee bereik je fantastische resultaten. Wij hebben diverse programma’s ontwikkeld waarmee we onhygiënische omstandigheden en daarmee ziektes en infecties de wereld uit helpen. Denk dan aan programma’s omtrent zuiver drinkwater, klauwverzorging, reiniging en desinfectie, transitie en biosecurity. Al die programma’s samen noemen we HyCare.  Meer en meer melkveehouders schakelen over naar HyCare en de resultaten mogen er zijn: gezondere dieren, betere producten en minder uitval. Help jij ons mee HyCare nog groter te maken?

Adviseur Rundvee

The Schippers Group

“Zonder antibiotica”, daar maken wij ons met zo’n 500 collega’s wereldwijd sterk voor in de agrarische sector. Samen met onze klanten zetten we namelijk alles op alles om met hygiënemanagement juist te voorkomen dat dieren ziek worden. We zijn actief in meer dan 40 landen en hebben kantoren in 12 van deze landen. Je vindt ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Hapert (pal naast de A67, op 15 min. van Eindhoven). Hier vind je o.a. squashbanen, een bedrijfsrestaurant, een experience center en zelfs een eigen café. Niet gek toch? We zijn ervan overtuigd dat we met onze visie en producten dé toekomst van onze sector in handen hebben. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze klanten nog beter van dienst te zijn. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die goed bij ons passen!

Delen via:
MME_1382

Miranda Schippers

HR Business Partner

Als Adviseur Rundvee krijg je een eigen klantenbestand met melkveehouders bij jou in de regio. Je bouwt een relatie op met je klanten en gaat samen met hen aan de slag met de hygiëne op het bedrijf. Op basis van wat je ziet en bespreekt met de klant kom je met passend advies. Dat klinkt heel makkelijk, maar dat is het vaak niet. Een klant heeft nou eenmaal een bepaalde werkwijze en ziet niet altijd zelf wat er verkeerd gaat of beter kan. Dan is het aan ons om daar achter te komen en hem te overtuigen dat onze oplossingen en producten hem helpen zijn bedrijf nog beter te maken. Het is super als dit lukt en je ziet dat de resultaten van de klant daarna echt verbeteren.

Natuurlijk bieden we je de nodige tools en en ondersteuning om dit alles voor elkaar te krijgen. Voor elke hygiëne pijler hebben we een specialist die je kan inschakelen en vanuit de binnendienst nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen (denk aan binnendienst verkoop, klantenservice en sales administratie). Je werkt voornamelijk vanuit huis, maar af en toe ben je voor trainingen en teammeetings ook te vinden in op ons hoofdkantoor in Hapert.

  • Je bent communicatief sterk en in staat om commerciële kansen te creëren.
  • Iemand die goed zelfstandig kan werken, maar op de juiste momenten de samenwerking met collega’s zoekt.
  • Gevorderde kennis van de professionele rundvee- of melkveehouderij.
  • Je bent scherp en kritisch. Zowel op je eigen presteren als op de manier van werken van de klant.
  • Het geeft je een kick als je een klant echt kan helpen met jouw advies.
  • Een jong, dynamisch bedrijf met potentie en een ongekend goede werksfeer.
  • Een veelzijdige, uitdagende en zelfstandige job.
  • Een salaris tussen de €3.000,- en €5.000,- per maand + bijbehorende bonusregeling van 20% van het jaarsalaris.
  • Volop ruimte voor groei en ontwikkeling in een internationale werkomgeving.
  • Start op korte termijn.
  • Zekerheid & continuïteit binnen een organisatie met een bewezen verleden en kansrijke toekomst.
  • Legendarische personeelsfeestjes. En als je niet om de hoek woont, regelen we natuurlijk een fijne slaapplek voor je.

De sollicitatieprocedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Hapert, Noord-Brabant, Nederland

Delen via:
MME_1382

Miranda Schippers

HR Business Partner

Meer vacatures

Gaat jouw hart sneller kloppen van UX, Web optimalisatie en User Acceptance Testing (UAT)?
Ontdek hier software uitdagingen die je nergens anders tegenkomt als Senior Software Engineer!
Toegestane bestandstypen: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.