Open sollicitatie

Een sector in beweging!

De laatste tijd is er veel te doen rondom onze sector. Groei van de veestapel is geen optie meer en de wetgeving werkt lang niet altijd mee. Wat dat betekent? Kansen! We zien namelijk dat de echte ondernemers overblijven en gaan optimaliseren; op een verantwoorde manier zoveel mogelijk rendement halen uit hun dieren. Innovatie wordt nog belangrijker. En laat dat nou precies zijn waar wij goed in zijn…

We zijn een van origine Nederlandse organisatie en Nederland loopt internationaal gezien voorop in de sector. Met de inzichten uit de Nederlandse markt maken we echt het verschil in het buitenland. Ook in België, er liggen dus volop kansen voor jou!

Artikel_Susan_Koolen

Ons team

Binnen de Schippers Groep maken we ons met zo’n 500 medewerkers sterk voor een agrarische sector zonder antibiotica. Binnen de organisatie hebben we korte lijntjes. Je bent bij de beslisser en we luisteren graag naar jouw ideeën! We groeien snel en zijn dan ook altijd geïnteresseerd in goede mensen. Dat kunnen mensen uit de sector zijn, maar dat is zeker geen vereiste. We hebben uitgebreide trainingsprogramma’s en kunnen je heel veel leren, zowel over de sector als over verschillende vakgebieden!

 

Heb je geen vacature gezien die bij je past, maar wil je wel graag deel uitmaken van ons team?

Stuur ons dan je open sollicitatie via de “solliciteer” button en wie weten drinken we snel samen een bakje koffie!

Delen via:

MME_1382

Miranda Schippers

HR Business Partner

Binnen de Schippers groep hebben we een heel breed pakket aan werkzaamheden. Van ons assortiment van 20.000+ producten ontwikkelen en produceren we een gedeelte zelf en en kopen we ook een gedeelte aan. Verkoop doen we middels onze webshop (E-Commerce) en onze adviseurs. Deze adviseurs zijn zeker geen productverkopers, maar echte hygiënespecialisten. We promoten onze visie en producten met onze Marketing afdeling en ons gigantische logistiek centrum in Lommel zorgt ervoor dat de bestellingen juist verpakt en op tijd bij onze klanten aankomen. Natuurlijk hebben we ook een hoop afdelingen die daarbij de nodige ondersteuning verlenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan R&D, Klantenservice, Finance, IT, Technische service en HR. Of misschien vind je het leuk om bij een van onze dochterondernemingen aan de slag te gaan als ongediertebestrijder, servicemonteur of coatingspecialist! Kortom; ontzettend veel mogelijkheden in allerlei verschillende vakgebieden.

Wat je in ieder geval nodig hebt: de 4 P’s van The Schippers Group

 • Passion: Passie voor je werk is een must. Zonder plezier geen werk!
 • Partner: Wij geloven dat samenwerking de sleutel is naar succes.
 • Progress: Je wilt vooruit en bent continu bezig met jezelf verbeteren.
 • Profit: Uiteindelijk ga je altijd voor het beste resultaat.
 • We zijn een jong dynamisch en internationaal bedrijf met potentie.
 • Kennis. Je bent bij ons verplicht om bij te leren!
 • Een prima salaris.
 • We hebben volop doorgroeimogelijkheden voor je.
 • Een super werksfeer, themafeesten georganiseerd door onze Pigbrothers en elke vrijdag een borrel in onze eigen Schippers bar.
 • Gratis sporten bij de sportschool om de hoek.
 • Een goed pensioen voor later en voldoende vrije dagen voor nu.
 • En dat nieuwe pand… Wauw!

Delen via:

MME_1382

Miranda Schippers

HR Business Partner

Meer vacatures

Word jij enthousiast van verkoop en wil je stage lopen binnen een internationaal bedrijf? Bekijk dan deze vacature Stage Sales Support!
Zorg jij ervoor dat we marktleider worden met onze webshop?
Kun je niet kiezen? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie, dan bekijken we de mogelijkheden voor jou! Klik door om te bekijken hoe dit verder in zijn werk gaat.
Toegestane bestandstypen: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 50 MB.