Danny Ruissenaars

Dubbel talent: Ontmoet Danny Ruissenaars, de financiële expert en bootcamp koning van The Schippers Group

Ontmoet Danny Ruissenaars, de dynamische kracht achter onze Finance afdeling én een gepassioneerde bootcampinstructeur. Zijn avontuur begon op de Pabo, maar al snel wisselde hij naar Finance & Control. Na een start bij zijn stagebedrijf, greep hij de kans als Crediteuren medewerker bij The Schippers Group. Nu, drie jaar later, is Danny een onmisbare schakel in ons Finance team en verwerkt hij inkoopfacturen als geen ander.

Bootcamp instructeur

Hoe heeft het geven van bootcamplessen je persoonlijke en professionele ontwikkeling beïnvloed?

Ik ben van nature een rustig en stil persoon. Het geven van bootcamp lessen trekt me uit mijn comfortzone omdat ik dan voor een groep sta. Ik vind het lesgeven erg leuk, dus dit past goed bij mij. Daarnaast bouw ik een betere band op met collega’s en zie ik opeens gezichten achter de namen van collega’s waar ik op mijn afdeling wat minder mee te maken heb. 

Welke reacties heb je tot nu toe gekregen van je collega's over de bootcamplessen? 

Voor de proefles hebben we een klein groepje collega’s uitgenodigd die in eerste instantie interesse hadden in de groepslessen. Naderhand hoorde ik van andere collega’s dat ze het enorm jammer vonden dat ze niet waren uitgenodigd. De eerste reactie van collega’s na de proefles was dat ze het nog een keer wilden. De dagen naderhand kreeg ik te horen dat ze spierpijn hadden op plekken waar ze niet van wisten dat er spieren zaten. Goed getraind dus!

Heb je doelen met de bootcamplessen?

Ik zou het leuk vinden als het groter wordt. Tijdens de eerste echte les waren er vijf collega’s, maar het zou leuk zijn als we uiteindelijk zo groot worden dat ik meerdere dagen kan aanbieden. Het zou ook heel tof zijn als we met een clubje collega’s een keer meedoen aan een sportevenement. 

Wat kunnen collega’s verwachten als ze meedoen aan de bootcamplessen?

De bootcamplessen zijn voor iedereen. Je bent een uur aan het sporten op je eigen niveau en lukt een oefening niet? Dan passen we die aan naar een oefening die wel lukt. Verwacht dat je de volgende dag spierpijn hebt! 

Word onderdeel van ons team

Wil jij deel uitmaken van Danny's bootcampavontuur en ons team versterken? Check dan nu onze vacatures en wie weet sta jij binnenkort naast Danny in de sportschool!

Danny Ruissenaars

Danny Ruissenaars

Finance Employee

Meer collega's aan het woord

Danny Ruissenaars

Danny Ruissenaars

Finance Employee

Naast Finance Employee ook Bootcamp Instructeur voor collega's. Danny Ruissenaars vertelt graag waarom dit hem uit zijn comfortzone trekt.
MME_3758 (1)

Nane Waravo

Brand Marketeer

Iets nieuws creëren en dit uitrollen tot een succes! Dat deed onze Brand Marketeer Nane Waravo met podcast "De Kennisboerderij" en daar vertelt ze graag meer over.
Export Employee

Githa van Beurden

Export Employee

Ruim 20 jaar geleden had ik niet verwacht dat ik in de export zou gaan werken, maar het biedt enorm veel ontwikkelingsmogelijkheden!
Iris van der Heijden

Iris van der Heijden

E-Commerce Specialist NL

Benieuwd wat er komt kijken bij het neerzetten van een Black Friday Campagne? Iris werkt als E-Commerce Specialist NL en neemt je graag mee!
MME_3312 (1)

Roy Verheij

Adviseur Rundvee

Ondanks dat ik niet in de buurt van het hoofdkantoor woon en werk, ervaar ik wel dat ik écht onderdeel ben van dit familiebedrijf!
Kay Huber

Kay Huber

Teamleider Sales

Mijn functie binnen MS Schippers kun je vergelijken met ondernemen.
Toegestane bestandstypen: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.