Kay Huber

Collega aan het woord

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Kay Huber, 31 jaar oud. Voordat ik bij MS Schippers begon, werkte ik in een elektronicawinkel als verkoper. Dit is ondertussen 7 jaar geleden. Toen ik bij Schippers startte als account manager had ik helemaal geen ervaring in de sector. Ik moest dus nog de sector leren kennen alsook het assortiment met daarbij wat waarvoor gebruikt wordt. Zonder agrarische achtergrond is dat best even aanpoten. Na twee jaar ben ik gestart als teamleider voor de Nederlandse en Belgische markt. Dit voor twee diergroepen: varkenshouderij en pluimveehouderij. 

Kay Huber

Wat vind je zo leuk aan je functie?

Mijn functie binnen MS Schippers kun je vergelijken met ondernemen. Er wordt veel vertrouwen aan je gegeven in combinatie met voldoende ruimte om de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken. De veelzijdigheid en het continu in de leer zijn is voor mij wat mijn functie zo mooi maakt!

Waarom heb je voor Schippers gekozen?

Nieuw, uitdagend en uit mijn comfort zone. Dat zijn wel de steekwoorden waarop ik mijn keuze zeven jaar terug heb gebaseerd. 

Wat maakt voor jou een goede werkdag?

In een goede werkdag moet stretch zitten. Het gevoel hebben dat er iets gepresteerd wordt, wat ook wel eens mis kan gaan. Of het nu goed gaat of niet, als er een dergelijk element in de dag zit, dan is deze geslaagd! Verder maken de gezellige eensgezinde collega's om mij heen de dag natuurlijk ook!

Wat zijn je ambities?

Ik wil de beste leider worden welke mijn teamgenoten ooit zullen hebben. Binnen Schippers heb ik de juiste mensen verzameld welke mij hierin coachen en begeleiden. Je moet te allen tijde zelf de initiatiefnemer zijn. Zolang dat het geval is, wordt er altijd mee gedacht en gewerkt aan mijn persoonlijke doelstellingen.

Welk advies heb je voor andere werkzoekende?

Daag jezelf uit, durf risico's te nemen en zet door om te bereiken wat je wil bereiken! Het hoeft niet altijd vanzelf te gaan, het mag best moeite kosten om ergens goed in te worden. Gun jezelf de tijd en maak er het beste van!

Kay Huber

Kay Huber

Teamleider Sales

Meer collega's aan het woord

Kay Huber

Kay Huber

Teamleider Sales

Mijn functie binnen MS Schippers kun je vergelijken met ondernemen.
MME_3774

Elwin Bos

HyCare Coach

Na een stage binnen The Schippers Group blijven hangen: na mijn diploma uitreiking mocht ik direct beginnen!
MME_3758 (1)

Nane Waravo

Marketeer

Schippers geeft mij de ruimte en verantwoordelijkheid om mijn eigen plannen op te zetten en uit te voeren.
IMG_8131

Meike van Aaken

Systeembeheerder

Overstap van de Zorg naar ICT: een combinatie waarmee ik zowel met mensen als met laptops bezig ben!
Toegestane bestandstypen: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 50 MB.