Stefan Wermink

Stefan Wermink geniet van alles wat technisch is en brengt dat ook graag over!

De technische held voor zowel klanten als kinderen

In een wereld waar techniek steeds belangrijker wordt in de veehouderij staat één man altijd paraat: onze service monteur Stefan! Al 10 jaar weet hij onze klanten in Noord-Nederland perfect te helpen bij de opstart, onderhoud en storingen van onze producten. Met veel plezier gaat hij elke dag ‘de baan op’ en maakt hij anderen graag enthousiast over zijn beroep. Zo ook op de school van zijn oudste dochtertje.

Stefan Wermink

Je werkdagen zijn behoorlijk gevarieerd, wat vind je het leukste aan je werk?

Mijn dag begint steevast met een ontbijt met mijn gezin en het klaarmaken van de kinderen voor school, samen met mijn vrouw. Daarna ga ik op pad voor mijn taken van de dag, die kunnen inderdaad variëren van het installeren van nieuwe producten tot het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud. Ik geniet van de afwisseling en het klantcontact, en als ik bij een klant wegga nadat ik bijvoorbeeld een storing heb opgelost, voelt dat natuurlijk extra goed.

 

Tijdens de techniekweek op de school van je dochter heb je een demonstratie gegeven met de EVO Cleaner. Hoe was dat voor je?

Ik vond het fantastisch. De enthousiaste reacties en vragen van de kinderen maakten het natuurlijk helemaal leuk. Maar soms stond ik toch wel even met mijn mond vol tanden, vooral toen ik vragen kreeg waar ik geen antwoord op had, zoals 'Hoeveel PK heeft deze machine?' of ‘Hoe snel kan die rijden?’, dit zijn niet echt vragen die ik normaal van klanten krijg, dus dat was wel erg grappig.

 

Waarom vind je het belangrijk om je werk te delen met de kinderen op school?

Ik vind het belangrijk om te laten zien dat werken met je handen meer dan oké is en dat je net zo succesvol kunt zijn als met een HBO-opleiding. Mijn passie is groot en ik geniet van alles wat technisch is en dat breng ik ook graag over. Of dat nou kinderen uit groep 4 zijn of de klanten waar ik kom. Mijn doel was om de jeugd te enthousiasmeren voor techniek en te laten zien dat het zeker geen saai beroep is, enthousiasme werkt tenslotte aanstekelijk, toch?

 

Stefan zoekt collega’s!

Tegenwoordig is vrijwel alles elektrisch en hebben we vakmensen in de sector nodig om aan de vraag te voldoen. Word jij de nieuwe collega van Stefan en één van de technische helden voor onze klanten? Check de vacatures hier.

Stefan Wermink

Stefan Wermink

Service On The Road Employee

Meer collega's aan het woord

Stefan Wermink

Stefan Wermink

Service On The Road Employee

De technische held voor zowel klanten als kinderen. Stefan Wermink geniet van alles wat technisch is en brengt dat ook graag over!
Danny Ruissenaars

Danny Ruissenaars

Finance Employee

Naast Finance Employee ook Bootcamp Instructeur voor collega's. Danny Ruissenaars vertelt graag waarom dit hem uit zijn comfortzone trekt.
MME_3758 (1)

Nane Waravo

Brand Marketeer

Iets nieuws creëren en dit uitrollen tot een succes! Dat deed onze Brand Marketeer Nane Waravo met podcast "De Kennisboerderij" en daar vertelt ze graag meer over.
Export Employee

Githa van Beurden

Export Employee

Ruim 20 jaar geleden had ik niet verwacht dat ik in de export zou gaan werken, maar het biedt enorm veel ontwikkelingsmogelijkheden!
Iris van der Heijden

Iris van der Heijden

E-Commerce Specialist NL

Benieuwd wat er komt kijken bij het neerzetten van een Black Friday Campagne? Iris werkt als E-Commerce Specialist NL en neemt je graag mee!
MME_3312 (1)

Roy Verheij

Adviseur Rundvee

Ondanks dat ik niet in de buurt van het hoofdkantoor woon en werk, ervaar ik wel dat ik écht onderdeel ben van dit familiebedrijf!
Toegestane bestandstypen: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.