Roy Verheij

Collega aan het woord

Hoe ben je in aanraking gekomen met The Schippers Group?

Mijn hart heeft eigenlijk altijd al gelegen bij de veehouderij. Echter was ik in de veronderstelling dat ik daar niets mee kon doen aangezien wij thuis geen melkveebedrijf hadden. Aan de andere kant zit ik vanaf mijn 12e levensjaar al tussen de koeien en heb ik vanaf dat moment al ervaring op mogen doen. Na mijn MBO studie kreeg ik een baan aangeboden op een groot melkveebedrijf bij ons in de buurt. Hier ben ik in aanraking gekomen met producten van Schippers. Ik ben heel dankbaar dat ik in de afgelopen jaren praktijkervaring heb mogen opdoen. Daar heb ik nu veel profijt van.

MME_3312 (1)

Hoe ben je terechtgekomen als Adviseur Rundvee bij The Schippers Group?

Op het melkveebedrijf waar ik werkzaam was kwamen er natuurlijk ook verschillende adviseurs, waaronder Schippers, ik dacht simpelweg: '' hoe zou het zijn aan die kant van de tafel?'' Ik had het idee dat je een HBO studie gevolgd moest hebben om een rol als adviseur te vervullen. Daarom ben ik begonnen aan een deeltijd HBO studie. Later kreeg ik via een vriend te horen dat een vacature openstond bij The Schippers Group. Ondanks dat ik nog geen HBO diploma had dacht ik, goh waarom probeer ik het niet gewoon? Zodoende heb ik gesolliciteerd en is het vanaf toen snel gegaan! Nu ben ik ongeveer drie jaar met veel plezier werkzaam bij The Schippers Group als Adviseur Rundvee.

Was de functie wat je ervan verwacht had?

Nee, ik dacht dat deze functie puur om verkoop ging. Uiteindelijk kwam ik erachter dat een relatie bouwen met klant het belangrijkste is, het is echt mensenwerk. Dat vind ik erg leuk! Ik heb het idee dat veehouders mij dan ook niet alleen als verkoper zien. Bij de meeste veehouders waar ik kom laat ik eerst de laptop in de auto liggen en hebben we het eerst over andere onderwerpen, zowel persoonlijk als bedrijf gerelateerd. Daarna bespreken we pas de zaken waar we in de stal tegenaan lopen, vaak tijdens een kopje koffie.

Hoe is het om in het oosten van Nederland voor een bedrijf in het zuiden te werken?

Als Adviseur Rundvee heb je veel vrijheid. Je bent zelf verantwoordelijk voor je agenda en hoe je deze indeelt. Dat is voor mij goud. Het nadeel is natuurlijk wel dat je verder van kantoor woont, waardoor ik mijn collega's minder vaak zie dan de rest. Ondanks dat heb ik wel écht het gevoel dat ik onderdeel uitmaak van The Schippers Group. Mijn relatie met mijn leidinggevende is super goed en mijn collega's spreek ik elke dag. We spreken elkaar over werk, maar ook over privézaken. Een mooi iets vind ik.

Wat wil je meegeven aan de mensen die dit lezen?

Twijfel niet om te schrijven! The Schippers Group is een fantastisch familiebedrijf. Wanneer ik op kantoor ben dan vraagt de directeur aan mij hoe het met me gaat, terwijl ik maar één keer in de zoveel tijd op kantoor ben. Dat vind ik waardevol!

- Roy Verheij

MME_3312 (1)

Roy Verheij

Adviseur Rundvee

Meer collega's aan het woord

Danny Ruissenaars

Danny Ruissenaars

Finance Employee

Naast Finance Employee ook Bootcamp Instructeur voor collega's. Danny Ruissenaars vertelt graag waarom dit hem uit zijn comfortzone trekt.
MME_3758 (1)

Nane Waravo

Brand Marketeer

Iets nieuws creëren en dit uitrollen tot een succes! Dat deed onze Brand Marketeer Nane Waravo met podcast "De Kennisboerderij" en daar vertelt ze graag meer over.
Export Employee

Githa van Beurden

Export Employee

Ruim 20 jaar geleden had ik niet verwacht dat ik in de export zou gaan werken, maar het biedt enorm veel ontwikkelingsmogelijkheden!
Iris van der Heijden

Iris van der Heijden

E-Commerce Specialist NL

Benieuwd wat er komt kijken bij het neerzetten van een Black Friday Campagne? Iris werkt als E-Commerce Specialist NL en neemt je graag mee!
MME_3312 (1)

Roy Verheij

Adviseur Rundvee

Ondanks dat ik niet in de buurt van het hoofdkantoor woon en werk, ervaar ik wel dat ik écht onderdeel ben van dit familiebedrijf!
Kay Huber

Kay Huber

Teamleider Sales

Mijn functie binnen MS Schippers kun je vergelijken met ondernemen.
Toegestane bestandstypen: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.